O mně

Moje fotka
Pankreatická dieta (po zánětu slinivky a žlučníku) mě donutila k hodně dietnímu stravování a skoro každodennímu vaření a protože jsem byla vždycky hodně na jídlo, tak se snažím vymýšlet a improvizovat, abych tu dietu nějak přežila. Hodně kamarádů se mě ptá, co to vlastně jím a jak vařím a tak se ráda o recepty podělím tímto způsobem...Třeba to někomu bude chutnat:) Jen upozorňuji, že většina jídel je určených pro klidové období a ne na období ihned po zánětu (pro toto období je vyčleněna rubrika "při potížích") a taky, že si každý musí vyzkoušet sám, co snese. Takže opatrně a hodně štěstí!!

neděle 30. září 2012

Tuňáková pomazánka s celerem

3 konzervy tuňáka (80 g), 3 lžíce zakysaného lehkého mléčného výrobku Yoplait (8% tuku), lžička jemné hořcice Bornier (mají v Albertu), 5 lžic najemno nastrouhaného celeru, pár kapek přírodní citrónové šťávy Real Lemon



Vše pouze zamícháme, převzato a upraveno dle tohoto receptu http://www.vypecky.com/2012/04/tunakova-pomazanka-s-celerem.html na úžasném blogu Výpečky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat